FAQ

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Jos et löydä kysymykseesi vastausta, kysy lisää täällä.

Karkeasti voi sanoa, että oikoluku sopii varmalle kirjoittajalle, jonka teksti on jo melko pitkälle viimeisteltyä. Oikoluku keskittyy pieniin kieli- ja huolimattomuusvirheisiin, kun taas editointi pureutuu perusteellisemmin myös tekstin sujuvuteen ja luettavuuteen. Oikoluvussa tekstiin jäävät siis mahdolliset epäloogisuudet, vaikeasti luettavat virkerakenteet tai tyylikömmähdykset, editoidessa nekin muotoillaan uudelleen. 

Voit lukea molempien palveluiden kuvaukset – oikoluku täältä ja editointi täältä. Jos kumpikaan ei vastaa täysin ajatustasi, voimme yhdessä keskustella tekstisi tarpeista. Jos olet epävarma valinnastasi, voit aina myös lähettää tekstin arvioitavaksi. 

Käytän korjauksissa Microsoft Office Wordin “Jäljitä muutokset” -korjaustyökalua ja “Kommentti”-laatikoita. Selkeät virheet korjaan suoraan asiakirjaan, rajatapauksissa hyödynnän kommenttilaatikoita. Kommenttilaatikot ilmestyvät siististi asiakirjan oikeaan marginaaliin. Molemmilla työkaluilla muutokset on helppo käydä läpi vaikka yksitellen.

Paluupostissa saat puhtaan, käsitellyn tiedoston, josta korjausmerkinnät on poistettu sekä version, jossa korjausmerkinnät ovat yhä näkyvissä.

Huomaathan, että esim. Open Office ei tue Microsoft Office Wordin “Jäljitä muutokset” -työkalua. Jos haluat korjausmerkinnät näkyviin, lähetäthän tiedostosi Word-tiedostoina (.doc tai .docx).

Aineiston voi lähettää joko .doc-, .docx- tai .odt-tiedostona (Microsoft Office Word ja Open Office). 

Jos tiedostomuotosi on jokin muu, ole minuun yhteydessä – katsotaan, mitä asialle voi tehdä!

Tavallinen palautusaikataulu vaihtelee parin päivän ja muutaman viikon välillä sinun tarpeesi ja minun työjononi mukaan. Lyhyet tekstit on mahdollista käsitellä jopa yhden arkipäivän sisällä. Mitä aiemmin olet liikkeellä, sitä varmemmin saat tekstisi takaisin haluamassasi aikataulussa.

Onko sinulla kiire? Ei se mitään. Olen myös kiireessä tehokas. Apua kannattaa aina kysyä. 

 

Sivustolla mainitut, suuntaa antavat veloitukset auttavat kokonaishinnan hahmottamisessa. Joitakin toteutuneita hintoja on koottu hinnoittelusivulle.    

Ostopäätöstä ei kannata kuitenkaan jättää tekemättä esimerkkihintojen perusteella. Koska liikkuvia tekijöitä on paljon, työn hinta vaihtelee runsaasti. Sinun työsi saattaa olla tuntuvasti esimerkkityötä edullisempi. 

Onko sinulla tietty budjetti, jota et voi ylittää? Kysy, mitä voin tehdä budjettisi rajoissa. Kysyminen ei koskaan maksa mitään. 

Työn valmistuttua lähetän sinulle laskun, jolla on 7-14 päivän maksuaika. Laskua varten tarvitsen nimesi ja yhteystietosi. Laskun saat valintasi mukaan joko kirjepostina, sähköpostilaskuna tai verkkolaskuna. 

Pidätän oikeuden ennakkomaksuun erityisissä tilanteissa (esim. laajat kokonaisuudet ja pitkäkestoiset urakat). Ennakkomaksusta sovitaan tarvittaessa tilauksen yhteydessä. 

Mietityttääkö jokin? Mietitään yhdessä.

Lähetä sähköpostia. Saat vastauksen 24 tunnin sisällä yhteydenotostasi. 

Soita tai tekstaa.

Tutustu Facebookissa ja lähetä yksityisviesti.