CV-Klinikka

- ettei kenenkään potentiaali hukkuisi kömpelöön kieliasuun.

Tilaa työnhaun tuki Tekstihiomolta.

Työhakemus voi olla elämäsi tärkein dokumentti.

Onnistunut työhakemus voi muuttaa koko elämän. Siksi visioni on varmistaa, ettei kenenkään potentiaali huku kieliasultaan kömpelöön hakupaperiin.

Mietityttääkö ansioluettelon kieliasu?
Epäiletkö työhakemuksesi rakennetta?
Sanat eivät taivu tai viesti ei välity?

Asiakirjojen oikoluku on yksi tapa onnistua. CV-klinikalla voit jättää sisältösi myös pohjamutiaan myöten muotoiltavaksi. 

Valittavissasi on kolme eri palvelutasoa: oikoluku, kielenhuolto ja täysi editointi. Käytössäsi on työlllisyydenhoidon ammattitaitoni lisäksi kaikki osaamiseni kirjoittajana. 

Huolto- ja editointitöiden lisäksi palveluun kuuluu aina henkilökohtainen, konkreettinen palaute, joka keskittyy asiakirjojesi sisällön ja rakenteen kehittämiseen.  

Vaikka työhakemuksen tekstisisällön osuus on vain pieni osa prosessia, se kannattaa hioa moitteettomaan kuntoon. Sanomaltaan kirkas, oikeakielinen ja helposti hyödynnettävä työhakemuspohja parantaa mahdollisuuksiasi onnistua  nyt ja tulevaisuudessa. 

valitse oma pakettisi

CV-klinikan palvelupaketeissa on kolme eri tasoa. Yksinkertaisimmillaan palvelu on oikolukutason korjausta, muhkeimmillaan tekstisisällön täydellistä editointia. Valitse sopiva taso ja anna ammattilaisen auttaa. 

49 €

työnhaku-asiakirjojen OIKOLUKU
+ palaute

2 A4-sivua

59 €

työnhaku-asiakirjojen kielenHUOLTO + palaute

2 a4-sivua

69 €

työnhaku-asiakirjojen
täysi editointi + palaute

2 a4-sivua

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Tässä mainitut hinnan ovat voimassa 31.1.2020 saakka. 

APUA PAKETIN VALINTAAN:

taso 1 - oikoluku

Jos olet varma sisällöstäsi, mutta kieliopin kertaamisesta on aikaa, tämä on oikea valinta. Oikoluvussa korjataan tekstiin pujahtaneet pienet virheet ja puutteet, mutta tekstin sisältö säilyy ennallaan. Jos tekstissä kuitenkin on epäloogisuuksia, vaikealukuisuutta tai ontuvaa tyyliä, saat huomioista henkilökohtaisen palautteen, jonka avulla voit jatkaa sisällön hiomista itse.

taso 2 - kielenhuolto

Jos olet melko varma sisällöstäsi, mutta haluat tarkistuttaa pienten kielivirheiden lisäksi tekstin sujuvan etenemisen ja hyvän luettavuuden, tämä on oikea valinta. Paluupostissa saat oikeakielisen, helposti luettavan hakemuksen, jonka kieli ei kompuroi. Palaute nostaa kuitenkin esiin mahdollisia ongelmakohtia tai muokkausehdotuksia.

taso 3 - täysi editointi

Jos olet epävarma sisällöstä tai haluat laittaa asiakirjat täysin uusiksi, valitse täyden palvelun paketti. Editoin asiakirjasi sekä kielellisesti että sisällöllisesti vahvaan, erottuvaan työmarkkinakuntoon. Tiivis ja tehokas kokonaisuus tuo osaamisesi napakasti esiin jo paperilla. Valmis hakemus on vahva, oikeakielinen ja ytimekäs, eikä se lennä hylkypinoon ainakaan kieliasunsa vuoksi.

Asiakkaiden kokemuksia palvelusta

"Jäin työttömäksi 23 työvuoden jälkeen ja pääsin työnhaussa hyvään alkuun Saaran avulla. Saara teki hyviä huomioita ja puki osaamiseni kauniisti sanoiksi. Hakemukseni on nyt tiivis ja tehokas ja se korostaa oikeita asioita. Kiitos Saara näkemyksistäsi!"
NAINEN, 53 vuotta
teollisuuden työntekijä
"Näen tälle palvelulle tarvetta. Sain palvelusta paljon ajateltavaa. Palaute oli paneutunutta ja ystävällistä."
mies, 49 vuotta
kiinteistönhuoltaja
"Asiointi kanssasi on tosi mukavaa. Tykkäsin palautteen tyylistä. Palautteessa tehtiin ystävällisesti selkeitä ehdotuksia ja sain apua rakenneasioihin ja tekstin muotoiluun. Hakemuksesta tuli tosi hyvä ja napakka. Sinusta tulee tunne että välität asiastasi ja haluat auttaa. Iso plussa palautteen perehtyneisyydestä."
nainen, 31 vuotta
sosiaalialan työntekijä
"Olen parhaimmillani livetapaamisissa eikä kirjoittaminen ole oikein koskaan ollut vahvuus. Saaralla on hyvä osaaminen työnhakuun ja kirjoittamiseen. Voisin suositella tätä kelle tahansa töitä hakevalle, jolle kirjoittaminen ei ole omin laji."
nainen, 44 vuotta
myyntiedustaja

Mietityttääkö jokin? Mietitään yhdessä.

Lähetä sähköpostia. Saat vastauksen 24 tunnin sisällä yhteydenotostasi. 

Soita tai tekstaa.

Tutustu Facebookissa ja lähetä yksityisviesti.