Värikkäitä sisältöjä.
Helposti.

Tarinoita, oivalluksia ja kirkkaita, kiinnostavia viestejä. Yhdessä luomme sisällöstäsi vahvan, valoisan ja viimeistellyn. 

Etsit siis kumppania tekstisuunnitteluun tai sisällöntuotantoon?

Hienoa. Minäkin etsin koko ajan sinua. 

Jotta viestisi pysäyttäisi kiireisen ja kärsimättömän lukijan, sen sanoittamiseen on nähtävä vaivaa. Netti on jo täynnä kiireessä tuotettua, passiivimuotoista yleislöpinää, joka on yhtä ilmeikästä kuin päiväysvanha maksalaatikko. Et sinä sellaista halua. Sinä haluat eloisaa ja ilmeikästä sisältöä, joka puhuttelee. Sellaista, joka jaksaa kiinnostaa, vaikka keskittymiskyky olisi kuin kultakalalla. 

Siksi minä olen täällä. 

viestisivälittäjä

Sisältöstudiossa luon puolestasi mm.

  • vetävät verkkosivujen sisällöt
  • tuote- ja palvelukuvaukset
  • blogiartikkelit
  • muut verkkoartikkelit
  • yritystarinat
  • persoonalliset henkilöstöesittelyt
  • markkinoivat artikkelit
  • muut keksimäsi kokonaisuudet mahdollisuuksien mukaan. 

Tuotan tekstit tarjoamiesi materiaalien, haastatteluiden ja taustatyön avulla. Verkkotekstit kirjoitan hakukoneystävällisinä haluamillasi avainsanoilla. Tarvittaessa pohdimme avainsanoja yhdessä.

Hinnoittelu – UUSI HINNASTO TULOSSA PIAN!

Hinnoitteluni on uudistumassa – uusi hinnasto päivittyy tähän pian. Kysy tarjousta omasta kokonaisuudestasi!

 

Mitä sovittuun hintaan sisältyy?

Sovittuun hintaan sisältyy suunnittelu- ja taustatyö, puhelinhaastattelut*,  raakaversion luominen, 1 kommentointi-/korjauskierros, viimeistelytyö ja valmiiden tekstien toimitus tekstitiedostona sähköpostitse. 

Hintaan sisältyy tekstien vapaa käyttöoikeus toimeksiantajan omissa julkaisukanavissa. Hinta ei sisällä kuvitusta tai tekstin taittoa. 

*Haastattelu voidaan halutessasi hoitaa myös sähköpostitse. Haastattelumatkat paikan päälle mahdollisia (+0,50 €/km + alv. Valkeakoski – kohdepaikka – Valkeakoski). 

 

Sisällöntuotanto kulkee pääpiirteissään seuraavanlaisia pitkospuita pitkin: 

1. Tilaat haluamasi sisällön. Mitä paremmin osaat kuvata, mitä haluat, sitä lähemmäs toiveitasi pääsemme. Kerro ideoistasi ja ajatuksistasi, mieti haluamaasi sävyä, sisältöä, laajuutta ja reunaehtoja. Mikään idea ei ole liian tyhmä, villi tai kummallinen.

2. Kun työn laajuus on selvä, sovimme hinnan. Sinä toimitat tarvittaessa materiaalit, minä käynnistän ideageneraattorin.

3. Sovimme haastattelun. Haastattelen tarvittaessa myös työntekijöitäsi tai valitsemaasi unelma-asiakasta. Heillä on yleensä kullanarvoisia näkökulmia, joita kumpikaan meistä ei osaa ottaa huomioon. Aidot “asiakkaan suusta” -kommentit ovat aina tehokkaita ja puhuttelevia. Tarvittaessa ideoimme yhdessä lisää.

4. Laadin tekstin tai sen raakaversion haastattelujen, materiaalien ja taustatyön pohjalta ja lähetän sen sinulle kommentoitavaksi.

5. Käymme sisällön yhdessä läpi. Jos olet tyytyväinen jo nyt, mahtavaa. Jos haluat vielä muuttaa jotakin, esität kommenttisi ja toiveesi tekstin asiasisällöstä, tyylistä tai puutteista. Viimeistelen tekstin julkaisuvalmiiksi toiveidesi mukaan.

6. Saat sähköpostitse tuliterät tekstisisällöt, jotka voit lisätä haluamaasi kanavaan.

tekstisuunnittelu

Millainen olen kirjoittajana?

Tavaramerkkini sisällöntuottajana on ilmeikkyys, hyväntuulisuus ja helppo lähestyttävyys. Neutraali asiatyylikin luonnistuu, mutta oivaltavat sanavalinnat eivät koskaan vahingoita sitäkään. Hyvän yleiskielen ei tarvitse tarkoittaa jäykkää, paperinmakuista tai kuivakkaa kieltä. Hyvä yleiskieli on käyttöyhteyteensä sopivaa, sanastoltaan yleispätevää kieltä, mutta se voi silti olla hauskaa, nokkelaa ja julkaisijansa tyyliin sopivaa. 

Haluatko tutustua minuun enemmän? Lue lisää täällä.

 

TÄTÄ MIELTÄ ASIAKKAAt OVAT

Parasta uusissa yhteistyökumppaneissa on se kun odotukset ylittyy, asiat tulee hoidettua ja ongelmat ratkottua. Näin kävi Saaran kanssa. Kun lähdin etsimään kirjoittajaa yritykseni nettikauppaan, olin henkisesti varautunut säätöön, pettymyksiin tai viilaukseen. Olen itse myös intohimoinen kirjoittaja ja siitä syystä pilkun viilaaja. Saara yllätti minut luovuudellaan ja teksti sai minut moneen kertaan nauramaan. Usein olemme sokeita omalle alallemme ja siitä kirjoittaminen luovasti saattaa olla haastavaa. Siksi kannattaa maksaa ammattilaisille työstä, minkä osaisi tehdä itsekin. Saaran tekstiä oli virkistävä lukea ja mielelläni käytän hänen palveluitaan toistekin! Kiitos Saara!
Tiia Wahlberg
YRITTÄJÄ/VIHERSISUSTAJA
LUVI (DIX POINT OY LTD)
Toimin hierojana ja yrittäjänä nyt kymmenettä vuotta. Koen itse haastavaksi kuvailla palvelujani, sillä hieronta on hierontaa, ja kaiketi se useimpien perisyntinä oleva vaatimattomuus oli tässäkin vahvasti läsnä: 45min hieronta, XX euroa, mitä siihen nyt muuta sitten laittaisi. Saara kuitenkin osasi sanoittaa palvelut siten, että nyt katson myös omaa työtäni ihan eri silmin. On mahtavaa, että tekstipalveluja tuodaan myös meille pienille toimijoille. Itse voisin verrata tätä siihen, kun käy meikattavana tai teettämässä kampauksen: kyllä niitä itsekin osaa jotenkin laitella, mutta se ammattilainen osaa kuitenkin korostaa ihan eri tavalla omia piirteitä! Tekstit suunniteltiin omaan persoonaani ja brändiini sopivaksi, jolloin ne tuntuvat myös ihan omilta.
Elli Touru
YRITTÄJÄ
Rentouttamo

Mietityttääkö jokin? Mietitään yhdessä.

Lähetä sähköpostia. Saat vastauksen 24 tunnin sisällä yhteydenotostasi. 

Soita tai tekstaa.

Tutustu Facebookissa ja lähetä yksityisviesti.